Referenssit

Tehtyjä töitä ja pitkäaikaisia asiakkuuksia on ilo esitellä.

Asiakaslehdet

Meillä on vuosikymmenien kokemus asiakaslehtien toteutuksesta ja sisällöntuotannosta. Erikoisosaamiseemme kuuluu sähköalan vankka tuntemus ja sisällöntuotanto mm. energian käyttöön ja energiansäästöön liittyen.

Tutustu palveluumme

Asiakasviestintää kustannustehokkaasti hyvällä yhteistyöllä

Tehokkuutta ja taloudellisuutta asiakasviestintään saadaan aikaan yhdessä tehden. Yhteistyö ulottuu laajemmin myös yritysten väliseen yhteistyöhön. Teemme mm. energia-alan yritysten kanssa yhteistä asiakasviestintää – asiakaslehtiä, digijulkaisuja ja verkkosivujen sisältöä. Hyöty tulee yhteisistä aiheista, joita jokainen yhtiö voi vielä räätälöidä omaa toimintaansa palvelemaan. Sisällöt jaetaan eri viestintäkanaviin.

Tutustu digilehteen

Asiakaslehti erottuu edukseen

Verkkoon painottuvassa viestintäkonseptissa voi saada aikaan paljon myönteistä vaikutusta panostamalla printtiin. Painetun asiakaslehden käyttöliittymä on helppo saavuttaa ja mukava ottaa mukaan. Lukijalle se on raikasta vaihtelua päivän verkkotyöskentelylle ja julkaisijalle tehokas tapa hyödyntää verkossa jo olevaa aineistoa uudella tavalla. Se palvelee asiakasta ja parantaa asiakaskokemusta, sillä tärkeimmät asiat on jo valmiiksi seulottu asiakasta varten tutustuttavaksi.

Verkkosivut

Toteutamme verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä yli kymmenen vuoden kokemuksella. Pääperiaatteemme sivustojen suunnittelussa on selkeys ja tiedon löydettävyys, sekä sivuston helppokäyttöisyys niin käyttäjän kuin sisällön syöttäjänkin näkökulmasta. Modernia ulkoasua unohtamatta.

Tarvitsetko uudet verkkosivut? Tutustu palveluumme.

Pipeco Talotekniikka

Uudistimme Kuopiossa toimivan Pipecon verkkosivut kesällä 2023.

Tutustu sivustoon

Kymenlaakson Sähkö

Vastasimme pitkäaikaisen asiakkaamme Kymenlaakson Sähkön verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta 2021-2022. Teknisessä toteutuksessa yhteistyökumppanina toimi JJ-Net Group.

Tutustu sivustoon

Ravintola Huvilla

Toteutimme Kouvolan keskustaan avatulle Ravintola Huvillalle verkkosivut alkuvuodesta 2024. Sivusto pohjautuu saman yrittäjän muille ravintoloille toteutettuun sivuteemaan.

Tutustu sivustoon

Metallisorvaamo M. Hakala

Toteutimme kouvolalaisen Metallisorvaamo M. Hakalan verkkosivustouudistuksen 2020. Etusivulle eloa tuo kuvituksessa käytetty näyttävä video.

Tutustu sivustoon

Restaurante Olé

Uudistimme ravintola Olén sivuston vuonna 2022.

Tutustu sivustoon

KRAO

Suunnittelimme ja toteutimme Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy KRAO:n verkkosivut 2022.

Tutustu sivustoon

Autoyhtymä Vuorinen

Uudistimme Autoyhtymä Vuorisen verkkosivut 2022.

Tutustu sivustoon

Redeve

Suunnittelimme ja toteutimme toimitiloja tarjoavan Redeve Oy:n verkkosivut 2019. Suunnittelimme myös yrityksen yritysilmeen.

Tutustu sivustoon

Kampanjoita ja kumppanuutta

Kohderyhmälle hyödyllinen ja koskettava sisältö parantaa asiakaskokemusta ja vie haluttua viestiä eteenpäin.

Vilja Schepelin energiansäästövideot

Huvila ja huussi -ohjelmasta tuttu Vilja Schepel antoi käytännönläheisiä vinkkejä energiaremontoijille asiakaslehdissä, nettisivuilla ja somessa. Video ja siihen liittyvät artikkelit toteutettiin Lumme Energian, Pohjois-Karjalan Sähkön, Kymenlaakson sähkön, Savon Voiman ja Järvi-Suomen Energian yhteisprojektina. Kuvauksesta huolehti  kumppanimme Tavaton Oy.

Videot julkaistiin yhtiöiden nettisivuilla

Energiaopas kuntapäättäjille

Kuntapäättäjien energiaoppaaseen koottiin  ajankohtaista ja tärkeää tietoa energiasta haasteiden ratkomisen avuksi. Suur-Savon Sähkö -konsernille tehty opas julkaistiin syyskuussa 2022.

Energiaopas toteutettiin ladattavana pdf-versiona

Vastuullista aurinkovoimaa ja fiksua energiankäyttöä

GEF GreenEnergy Finland Oy:n kanssa on kehitetty jälleenmyyjien kumppanuus-brändiä ja toteutettu kampanjoita ja sisältöjä eri kanaviin.

Yritysilmeet

Laadukas ja yhtenäinen yritysilme erottaa yrityksesi kilpailijoista ja helpottaa viestinnän tunnistettavuutta.

Parik

Porvarin Taksikuljetus

H&H Consulting

Redeve