Hakukoneoptimointi

Autamme sivustosi hakukonenäkyvyyden kehittämisessä.

Hakukoneoptimointiin kuuluu useita erilaisia toimenpiteitä, kuten avainsanojen käyttöä sivustolla, sisältöjen laadun parantamista, teknisten virheiden korjaamista, sisäisten ja ulkoisten linkitysten rakentamista ja verkkosivuston rakenteen parantamista. Myös sivuston latausnopeudella on vaikutusta.

Hakukoneoptimointi on jatkuvaa työtä, eikä sitä voi tehdä vain kerran ja unohtaa. Sivuston sijoittumista eri avainsanoilla on seurattava ja sisältöä päivitettävä säännöllisesti, jotta sivuston näkyvyys pysyy korkealla.

Sisällön merkitys hakukonenäkyvyydessä

Sisältö on yksi tärkeimmistä tekijöistä hakukonenäkyvyyden kannalta. Hakukoneet pyrkivät tarjoamaan käyttäjilleen korkealaatuista ja relevanttia sisältöä, joten sivuston sisällön on oltava hyvin kirjoitettua, informatiivista ja hyödyllistä.

Hakukoneet käyttävät avainsanoja ja niiden esiintymistiheyttä sivustolla arvioidessaan sivuston aihetta ja merkitystä. Avainsanojen liiallinen käyttö voi kuitenkin olla haitallista hakukonenäkyvyydelle.

Sivuston sisällön tulee olla ainutlaatuista ja alkuperäistä, sillä hakukoneet rankaisevat kopioitua tai plagioitua sisältöä. Sivuston sisällön päivittäminen säännöllisesti on myös tärkeää hakukonenäkyvyyden kannalta, sillä hakukoneet haluavat tarjota käyttäjilleen tuoreita ja ajankohtaisia sisältöjä.

Palvelumme etenee seuraavasti

1. Lähtötilanne ja tavoitteet

Hakukoneoptimointi alkaa sivuston lähtötilanteen tutkimisella. Tutkimme, kuinka sivusto sijoittuu tällä hetkellä halutuilla avainsanoilla ja löytyykö sivujen latausnopeudesta tai teknisestä toteutuksesta kehitettävää.

  • Millä avainsanoilla sivusto nyt löytyy?
  • Minkä asioiden haluat sivustolta löytyvän?
  • Millaiset hakumäärät avainsanoilla on, mihin sanoihin kannattaa panostaa?
  • Millaista sisältöä sivustolla nyt on?

2. Sisällöntuotanto ja kehitys

Laadukas, henkilölle hyötyä tuottava sisältö on hakukonenäkyvyyden kannalta tärkeää. Tuotamme uutta sisältöä ja kehitämme aiempaa valittujen avainsanojen perusteella.

  • Sisältösuunnitelma
  • Nykyisen sisällön kehitys
  • Uuden sisällön tuottaminen ja julkaisu

Lue lisää sisällöntuotannosta

3. Seuranta ja toimenpiteet

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä, jatkuvaa työtä. Seuraamme sivuston näkyvyyden kehittymistä ja jatkamme sisältöjen kehittämistä tulosten perusteella.

  • Kuinka sivuston näkyvyys valituilla avainsanoilla kehittyy
  • Kuukausittainen seuranta ja raportointi asiakkaalle

Etsitkö kumppania sivustosi hakukoneoptimointiin?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.