Case Tykkimäen Vapaa-aikakeskus
Tykkimäen huvipuisto

Strategista kumppanuutta

Asiakas Tykkimäen Vapaa-aikakeskus

Tykkimäki

Tykkimäen Huvipuisto on Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto. Tykkimäen kokonaisuuteen kuuluu huvipuiston lisäksi vesipuisto Tykkimäki Aquapark, sisäaktiviteettipuisto Tykkimäki Actionpark sekä leirintäalue Tykkimäki Camping.

Tutustu: tykkimaki.fi

Tykkimäki on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme, ja suunnittelijoiden mielestä hauskin asiakkaamme. Yhteistyömme on tiivistynyt strategiseksi kumppanuudeksi.

Onnistuneet ratkaisut syntyvät tiiviissä yhteistyössä

Mainostoimiston on tunnettava asiakkaansa liiketoiminnan ympäristö ja ymmärrettävä bisneksen ydin. Suunnittelijat ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaan toimialan kehityksestä ja seuraavat jatkuvasti trendejä. Ymmärrys ja luottamus syvenevät pitkän asiakassuhteen ja tiiviin vuoropuhelun kautta. Bisneksen kannalta on tärkeää, että viestinnässä osataan tehdä oikeita ratkaisuja. Selkeä viesti ja yhteisesti mietitty strategia ovat hyvä pohja toteutuksille.

Hallittu toteutus, kaikkiin kanaviin

Selekti vastaa Tykkimäen viestintä- ja markkinointimateriaalien suunnittelusta. Tulokset näkyvät TV-kanavilla, radiossa, netissä, printissä ja ulkomainonnassa. Lasten riemu, liikkumisen ilo ja yhteinen laatuaika ovat asioita, jotka välittyvät toteutuksista. Tykkimäki tarjoaa vuosittain puitteet yli 200.000 huvittelijalle. Hauskanpidon lisäksi yritys on myös merkittävä työllistäjä ja investoija. Ja Kouvolan tunnetuin matkailubrändi.

Tykkimäki.fi
Tykkimäki esite

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme, onko sinulla projekti johon etsit markkinoinnin tai viestinnän osaajaa? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä. Käydään yhdessä läpi yrityksesi tarpeet ja millainen ratkaisu sinun tavoitteisiisi sopii.

Ota yhteyttä