Case - Hymiö Hammaslääkärit
Hymiö Hammaslääkärit

Tuloksiin tähtäävää verkkomainontaa

Asiakas Hymiö Hammaslääkärit

Hymiö Hammaslääkärit

Hymiö Hammaslääkärit on Kouvolassa ja Lahdessa toimiva nykyaikainen ja hyväntuulinen hammaslääkäriasema.

Tutustu: hymiohammaslaakarit.fi

Hymiö Hammaslääkärit on ollut asiakkaanamme ensimmäisen vastaanoton perustamisesta alkaen. Asiakassuhde on hioutunut tiiviiksi yhteistyöksi, jossa kumpikin osapuoli kannustaa toistaan oppimaan ja kokeilemaan uusia markkinoinnin keinoja. Hymiö Hammaslääkärit on kasvanut muutamassa vuodessa huimasti; 4 henkilön toimipisteestä kahdeksi yhteensä 14 henkilöä työllistäväksi hammaslääkäriasemaksi.

Potentiaaliset asiakkaat tavoittaa verkosta

Hymiö Hammaslääkärit luottaa uusasiakashankinnassaan verkkomainontaan. Eri palveluja markkinoidaan hieman eri kanavissa, riippuen missä ostopolun vaiheessa henkilö on. Särkypotilas löytyy eri paikasta kuin hampaiden valkaisua haluava henkilö.

Verkkomainonta tarjoaa tehokkaat välineet kohdentaa mainontaa juuri oikeille henkilöille.

Lue lisää verkkomainonnasta

Mittaamalla parempiin tuloksiin

Verkkomainonnassa on tärkeää asettaa mittarit ja tavoitteet kuntoon. Kun tiedetään tarkasti mihin mainontaan kuluvat eurot käytetään ja mitä niillä saadaan, voidaan kampanjaa tehostaa oikeaan suuntaan kohti asetettuja tavoitteita.

Näkyvyyttä videoilla

Videot ovat tehokas keino saada haluttua näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Facebookin algoritmi suosii orgaanisessa näkyvyydessä videoita, ja etenkin mobiililaitteilla kuvattuja live-videoita. Hymiö käyttää videoita keinona erottua kilpailijoista ja tehdä vastaanottojaan tutummaksi alueen ihmisille.


Hymiö Hammaslääkärien Invisalign-oikomishoidon esittelyvideo.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme, onko sinulla projekti johon etsit verkkomainonnan osaajaa? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä. Käydään yhdessä läpi yrityksesi tarpeet ja millainen ratkaisu sinun tavoitteisiisi sopii.

Ota yhteyttä